Workshop

Realistisch portret tekenen. 

Workshop Realistisch portret tekenen

SInds 1986 ben ik docent Beeldend vormen. Ik maak olieverfportretten sinds 2008. In de workshop Realistisch portret tekenen ga ik terug naar waar het allemaal mee begon: tekenen.

Nu ben ik als creatieveling aan het broeden op nieuwe ideeën. Een ervan is om deze workshop online te gaan aanbieden. Na succesvolle workshops live, gaan we nu dus online. Mocht je daar interesse in hebben, laat dan in het  contact formulier je gegevens achter.

Dus mocht je echt een leuke techniek willen aanleren, dan zou ik zeggen stap dan nu in. Mocht je nog twijfelen, lees dan even de ervaringen van de cursisten.

workshop realistisch portret tekenen
In de online cursus ga je de verfijnde technieken leren om als resultaat een werkelijkheidsgetrouw portret te kunnen tekenen . 
Aan de hand van losse opdrachten leer je de technieken toepassen. Technieken die je helpen om na de workshop het zelf steeds toe te passen.
Ik vond het kei leuk! Ik dacht eerst 4 uur pfffff…. best lang, maar de tijd vloog voorbij. De eerste oefeningen die we deden waren heel nuttig. Ik wist toen wat de bedoeling was. Het realistisch natekenen vind ik best moeilijk maar door het voordoen en jouw uitleg snapte ik hoe ik het aan moest pakken. Het was heel duidelijk allemaal. Ik ben erg enthousiast geworden en heb ook dat papier gekocht. De andere materialen had ik op de workshop gekocht” Esther
Esther

 Binnenkort is deze workshop online.

 

Lijkt het je leuk? Mis de lancering niet en zorg dat je er bij bent.

Dat wil ik niet missen!