0654906509 info@yolandagod.com

 


kunst, creativiteit en lifestyle vanuit het perspectief van een kunstenaar #9


 

Wat een heerlijk uitje, naar de Paltz,  Boukje en Wink. Dank je wel daarvoor nog, bij deze nog een keer. Lekker naar buiten in de buurt van Soest.

De Paltz, ligt aan een drukke weg, ik dacht eerst al, de rust  is hier ver te zoeken. Maar eenmaal de weg overgestoken, en door de hekken, kom je op een geweldig mooi aangelegde laan, en rust.  Het eerste stuk heb ik echt steeds naar de grond gekeken. Wat een ingenieus patroon is hier gelegd, daar is over nagedacht. Halve bogen die in symmetrie gelegd zijn in rode bakstenen. Helaas heb ik daar geen foto van.

 

En dan nog even naar het labyrint. Ik voelde de competitie naar boven komen, om het snelste het einde te vinden, en heb wel een keer “door” een muur gelopen. Op het einde kom je in een soort grot uit,  waar Boukje en Wink al waren. Leuk ook voor onze leeftijd.

 

 

De laan leidt naar het huis waar Herman van Veen exposeert, en dat huis is alleen al de moeite waard om in te zijn. 

 

Het schemerde al, onder genot van mooi uitziend licht en sfeer verlaten we het landgoed. Echt de moeite waard als je natuur en kunst wil combineren. Ja je ziet het goed, een hertje tussen de struiken. In het landgoed, ging het verhaal dat het hertje doof is, en niet echte reageert op geluiden van dichtbij. Een soort huis hertje. Tja, voor wat het waard is, het was een onverwacht leuke ervaring.

 

 

 

 

Gratis e-boek

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

You have Successfully Subscribed!