0654906509 info@yolandagod.com

Een realistisch portret

Een olieverf portret laten maken

Doorgaans gebruik ik een klassiek kleurenpalet, soms gecombineerd met meer heldere moderne kleuren. Ook hier werk ik in de basis aan de hand van een aangeleverde foto.  De stijl is realistisch, maar niet strikt te sturen. De vrijheid van de kunstenaar is tevens ook een onderdeel van het handschrift, en maakt de schildering levendig. Voor dat we met elkaar in zee gaan, is er een kennismaking, en een inventarisatie van de wens in combinatie met de uitvoering van de kunstenaar.  De achtergrond is neutraal. De portretten zijn een realistische weergave van de desbetreffende persoon waarbij rekening wordt gehouden met details. Op deze manier kunt u een mooie herinnering voor altijd vastleggen en hierop terugkijken.

Realistisch portret schilderij laten maken

Om te beginnen zullen we uw opdracht uitgebreid bespreken. U kunt uw wensen aangeven en bijvoorbeeld een foto aanleveren. Op deze manier kunt u uw mooiste herinneringen laten vereeuwigen.

Met het portret komt u, of degene aan wie u het geeft, elke dag in contact met die ene fijne herinnering. Hiermee heeft u een origineel, uniek en persoonlijk cadeau. Het portret wordt met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt. We blijven regelmatig met elkaar in contact via mail of app. Van begin tot eind bent u  persoonlijk betrokken bij het proces.

Een eerste mooi resultaat van een opdracht kan zijn een tevreden oplevering van het schilderij. Een bonus kreeg ik bij onderstaande klanten, een onverwachte bijwerking, waar ze zelf mee in aanraking kwamen bij de oplevering van het schilderij. De verbeelding ging uit zichzelf zijn werk doen. 

“Ik zoek ruimte en dit schilderij herinnert mij daar aan”- Berend

“Vrijheid, frisse wind! Zo mooi, die herinnering komt weer helemaal terug.”- Gaby

Voorbeelden

Werkwijze

Foto’s zijn natuurlijk een mooie manier om  herinneringen zichtbaar te houden, maar een portret is nog persoonlijker. Ik probeer om de essentie van iemand in een portret vast te leggen, datgene dat je raakt in die persoon. Het portret straalt energie en levendigheid uit dankzij de textuur, kleuren en mijn stijl als kunstenaar.

Een portret is het meest persoonlijke dat je kunt krijgen, eenmalig gemaakt en daardoor uniek. Je blijft ernaar kijken en zal steeds iets nieuws ontdekken. Het zal tussen de 2 en de 3 maanden duren om het portret te maken. Bij het geven van de opdracht kan in overleg een betaling in termijnen of een gewenst contract opgesteld worden. Formaat en prijsindicatie is in nader overleg.

Neem contact met mij op

Bezorg jezelf of een dierbare een glimlach op het gezicht met een mooi portret. Heb je een bijzondere herinnering of een moment dat je wilt vieren en vasthouden? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. Wil je checken of een foto geschikt is? Bel me of stuur een Whatsappje  naar 06-54906509. Mailen kan naar info@yolandagod.com