0654906509 info@yolandagod.com

Een realistisch portret

Een getekend portret laten maken

 

Van origine ben ik een echte tekenaar en kan daarmee realistische portretten voor anderen maken. Tekenen is mijn grote passie en ik houd van details aanbrengen in mijn leven. Of het nu gaat om het matchen van kussens op de bank met andere kleuren in de kamer, of het rangschikken van materialen. Het gevoel voor details straalt uit in het plezier om het vast te leggen in een realistisch portret. Je kunt door mij, bijvoorbeeld, een portret van een mooie herinnering laten maken. De tekening wordt volledig gemaakt naar jouw wensen en persoonlijke voorkeurenHet is echt een persoonlijk traject wat we samen doorlopen, en daar neem ik de tijd voor. Een scherpe foto is wat ik gebruik om tot een zo realistisch mogelijk resultaat te komen. Het zit ‘m in de details, en die moeten scherp zichtbaar zijn. Of een foto geschikt is kan ik checken van te voren. Wanneer al je wensen zijn besproken ga ik aan de slag met het portret. Het creatieproces kan dan starten voor een realistisch ogende tekening.

Realistisch portrettekening laten maken door Yolanda God

Een tekening is meer verfijnd dan een olieverf portret. De tekening is een realistische weergave van de persoon op de foto. De afmetingen van de tekening zijn in overleg. Kies voor één portret of bijvoorbeeld voor een drieluik. De tekening is doorgaans binnen een aantal weken af. Met een portrettekening kom je iedere dag in contact met die ene herinnering die je zo dierbaar is. Of geef dit iemand cadeau. Het is een origineel, persoonlijk en uniek cadeau om aan een dierbare te geven.

Ik maak de portretten met veel liefde en zorgvuldigheid. Van begin tot eind zijn we samen persoonlijk betrokken bij het proces. Ik denk graag met je mee en ik geef advies over de foto’s die ik kan gebruiken als voorbeeld voor de tekening. Met een portret laat je diepe waardering voor iemand zien.

Neem contact met mij op

Bezorg jezelf of een dierbare een glimlach op het gezicht met een mooi portret. Heb je een bijzondere herinnering of een moment dat je wilt vieren en vasthouden? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. Stuur een Whatsappje of bel naar 06-54906509. Mailen kan ook naar info@yolandagod.com