0654906509 info@yolandagod.com

Een groot kado

    Soms geeft het leven je kadootjes, zonder dat je ervan bewust bent. Zo is het gaan naar Israel een groot kado voor mij geweest, en nu na 30 jaar ga ik er weer.   35 jaar geleden ga ik naar Israël. Niemand in mijn omgeving heeft het erover. Het is...
Haar tekenen is mijn grootste vijand

Haar tekenen is mijn grootste vijand

    Haar tekenen is iets waar ik altijd mee worstel!         Mijn grootste vijand is haar tekenen.   Ik heb het gevoel dat haar een van de moeilijkste dingen is om voor mensen te tekenen. Ervan uitgaand, dat het gezicht en de...
Kunst en natuur

Kunst en natuur

  Kunst en natuur, in een adem genoemd. Die gaan zeker samen. In dit geval onverwachts. Wodanseiken  om er langs te lopen en vastgelegd in olieverf schilderijen. Natuurlijke kunst! ha lets go!       Op weg naar een heerlijke winterwandeling,...
Best of the Fest

Best of the Fest

    Het beste van het internationaal film festival Rotterdam Best of the Fest 3 en 4 februari LUX Nijmegen     Het is weer zover. Best of the Fest.  Nu alweer  3 jaar op een rij heb ik kaartjes voor dit geweldig gezellige leuke mini film festival...
Olieverfportret op Canon Beach 2017

Olieverfportret op Canon Beach 2017

    Olieverfportret staat klaar   Daar staat ie dan! Het olieverfportret op Canon Beach, is tijdens het maak proces, regelmatig bekeken via de email, en enkele malen thuis bij mij live geïnspecteerd. Die afstemming is voor mij en de opdrachtgever super...
Paleis het Loo: koninklijk dineren

Paleis het Loo: koninklijk dineren

    Paleis het Loo nog net open     Een groot gedeelte van mijn puberteit heb ik doorgebracht in Velp, vlakbij Arnhem. Daar heb je Burgers Bush en het Openluchtmuseum, vlak naast elkaar. Ken je dat, de dingen om de hoek bewaar je voor later, of...