0654906509 info@yolandagod.com

Blog

 

Een groot kadoo

    Soms geeft het leven je kadootjes, zonder dat je ervan bewust bent. Zo is het gaan naar Israel een groot kado voor mij geweest, en nu na 30 jaar ga ik er weer.   35 jaar geleden ga ik naar Israël. Niemand in mijn omgeving heeft het erover. Het is...

Haar tekenen is mijn grootste vijand

Haar tekenen is mijn grootste vijand

    Haar tekenen is iets waar ik altijd mee worstel!         Mijn grootste vijand is haar tekenen.   Ik heb het gevoel dat haar een van de moeilijkste dingen is om voor mensen te tekenen. Ervan uitgaand, dat het gezicht en de...

Kunst en natuur

Kunst en natuur

  Kunst en natuur, in een adem genoemd. Die gaan zeker samen. In dit geval onverwachts. Wodanseiken  om er langs te lopen en vastgelegd in olieverf schilderijen. Natuurlijke kunst! ha lets go!       Op weg naar een heerlijke winterwandeling,...

Best of the Fest

Best of the Fest

    Het beste van het internationaal film festival Rotterdam Best of the Fest 3 en 4 februari LUX Nijmegen     Het is weer zover. Best of the Fest.  Nu alweer  3 jaar op een rij heb ik kaartjes voor dit geweldig gezellige leuke mini film festival...

Olieverfportret op Canon Beach 2017

Olieverfportret op Canon Beach 2017

    Olieverfportret staat klaar   Daar staat ie dan! Het olieverfportret op Canon Beach, is tijdens het maak proces, regelmatig bekeken via de email, en enkele malen thuis bij mij live geïnspecteerd. Die afstemming is voor mij en de opdrachtgever super...

Paleis het Loo: koninklijk dineren

Paleis het Loo: koninklijk dineren

    Paleis het Loo nog net open     Een groot gedeelte van mijn puberteit heb ik doorgebracht in Velp, vlakbij Arnhem. Daar heb je Burgers Bush en het Openluchtmuseum, vlak naast elkaar. Ken je dat, de dingen om de hoek bewaar je voor later, of...

De Paltz

De Paltz

  kunst, creativiteit en lifestyle vanuit het perspectief van een kunstenaar #9   Wat een heerlijk uitje, naar de Paltz,  Boukje en Wink. Dank je wel daarvoor nog, bij deze nog een keer. Lekker naar buiten in de buurt...

Lulu Wang

Lulu Wang

    Inspiratie quotes Lulu Wang kunst, creativiteit en lifestyle vanuit het perspectief van een kunstenaar #8 Lulu Wang komt me tegemoet in het kleine kamertje. Je hebt eerder van me kunnen lezen, dat ik geen grote lezer ben. Maar toch deze quote van Lulu...

a wonderful weekend in London

a wonderful weekend in London

      Art and 3 tips to eat near to Euston station London kunst, creativiteit en lifestyle vanuit het perspectief van een kunstenaar #7   Ik kom net terug van een weekend in London. Gelogeerd bij een kennis dichtbij Wimbledon station. Zo gastvrij...

Tango film en dansen

Tango film en dansen

    Tango kunst, creativiteit en lifestyle vanuit het perspectief van een kunstenaar #6       Afgelopen zaterdag ben ik sinds lange tijd naar de leerlingen salon van El Corte geweest. De Tango school in Nijmegen, en bekend buiten de grenzen. Vanuit de...

Portret laten maken of workshop?

Ik hoor graag van je.