0654906509 info@yolandagod.com

Voor het eerst als standhouder op een kunstmarkt

Mijn eerste ervaring met een kunstmarkt eerder dit jaar is goed bevallen.  Het was mijn eerste keer als standhouder…
De kunstmarkt was in Alphen a/d Rijn op Koningendag dit jaar. Oeps ik typte net nog Koninginnedag. Dat  zit er toch wel in sinds de lagere school: elke keer feest als er weer een nieuw prinsje kwam. Anyway.

Mooie gesprekken

Ik had al mijn schilderijen ingeladen, leuke ansichtkaarten gemaakt, flyers en visitekaarten geupdate. Er was koud en nat weer voorspeld,  maar  gekleed in 3 lagen met was ik er klaar voor.

Ik heb leuke gesprekken gehad, en heb kunnen testen, wat nou het beste te zeggen, en goed te luisteren naar de mensen. Mensen noemden mijn werk bijzonder, mooi, knap.

Zo had ik een gesprek met een moeder die een portret een goed idee vond voor haar kinderen, maar niet voor haarzelf. Maar ook gesprek met een vrouw die geraakt werd door de herinnering aan haar overleden man.

Leren van Wiebe van der Zee

De standhouder naast me Wiebe van der Zee, al een rot in het vak, wist me te vertellen dat er veel meer kunstmarkten zijn. Hij stond op ze allemaal, al geloof ik 20 jaar!

Ik  zag dan ook hoe hij goed voorbereid was met haakjes, draden, extra zeilen om zijn werk op te hangen en te beschermen.

Hij had veel producten, kopjes, bladwijzers etc. , niet helemaal mijn ding nu. Maar het gaf me wel een wijdere blik op wat mogelijk is.

Gratis e-boek

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

You have Successfully Subscribed!