0654906509 info@yolandagod.com

 

 

Inspiratie quotes

Lulu Wang


kunst, creativiteit en lifestyle vanuit het perspectief van een kunstenaar #8


Lulu Wang komt me tegemoet in het kleine kamertje. Je hebt eerder van me kunnen lezen, dat ik geen grote lezer ben. Maar toch deze quote van Lulu Wang, kort en bondig, blijft hangen.

 

 

Ik weet niet hoe dat bij jou is, maar ik heb, met een regelmaat, boekjes gekregen met spreuken erin. Leuk om te geven, en te krijgen toch, maar lezen hoe maar. Ik wist ook niet wat ik er mee aan moest. En soms als ik ze in mijn handen heb in een winkel, vind ik ze mooi, maar ze zelf hebben en geven, doe ik niet. En als ik ze dan toch heb gekregen, leg ik ze ergens op een stapel, en kom ze dan ook steeds weer tegen. Veel heb ik weg gedaan, maar gelukkig deze niet. Waarom? Omdat ik erin ben gaan kijken. En nu iedere keer als ik weer eens moet, zie ik het boekje open in mijn WC laat staan, en dus quotes ook. Wil je iets onthouden of veranderen in je brein, is er herhaling nodig. Ik zie de quotes nu iedere keer. Deze quotes ( ook van Paul Klee) voegen iets toe aan de gezelligheid en me thuis voelen in mijn huis. Ik ben wel altijd bezig met het fijn en gezellig maken van elke ruimte in mijn huis, dus ook het kleinste kamertje. Lekker geurtje, mooie verlichting, afbeeldingen van mijn hobby’s, iets dat me raakt. 

Ik kijk naar kleuren, en items die ik met elkaar combineer. Dat is eigenlijk mooi om een andere keer meer over te schrijven: Hoe kijk ik als kunstenaar naar vormgeving en kleur in mijn eigen omgeving.

 

 

Op mijn wc hangen daarnaast ook altijd mijn inspiratie teksten, quotes waar ik toch iedere keer weer naar kijk. Daar geniet ik iedere keer van, net als van die heerlijke geurstokjes en de gezellige sfeer die ik heb gecreëerd. Op dit moment kijk ik veel naar deze van Lulu Wang over stress.

 

 

 

 

 

 

 

Gratis e-boek

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

You have Successfully Subscribed!