0654906509 info@yolandagod.com

Mijn olieverfportretten hangen in… Arnhem

Ik vind het zo ontzettend leuk! Ik heb een tijdelijke expositie in Café Meijers in Arnhem

Ik ben al een hele tijd bezig met het regelen en een locatie vinden voor een expositie van mijn olieverfportretten. Mijn oog was gevallen op Café Meijers.

Lekkere koffie, goede herinneringen, goed gezelschap

Zo’n leuk café wat ik al ken van de tijd dat ik in Arnhem op de middelbare school zat. Een café voor kunstenaars, schrijvers, artistiekelingen, nou een mooie voor mij om te starten, dacht ik.

Onverwachte verrassing: een plekje vrij in december

Twee weken geleden heb ik ze eindelijk aan de telefoon. Anne, de eigenaresse weet me te vertellen dat er net een plekje vrij gekomen is in december. Yeahh! Nou die is voor mij. Spannend natuurlijk en hartstikke leuk.

Vrijdag 2 december is het zover. Mijn werk in de auto en samen met een kennis hebben we de schilderijen opgehangen. Ik ben heel benieuwd hoe de reacties zijn.

 

Kom gerust kijken of kennismaken

Misschien heb je zelf ook zin om te komen. Dat kan altijd, tijdens de openingstijden van het café. Mijn schilderijen hangen er de hele maand december tot en met de eerste week van 2017. Ik heb een aantal inloop momenten bedacht waar ik zelf aanwezig ben. Je kunt dan kennismaken, met mij praten over mijn werk of misschien wil je horen wat de mogelijkheden zijn voor een olieverfportret voor jou.

Inloop momenten

Donderdag 29 dec 14.00 – 17.00 uur
Dinsdag 3 jan 12.00 – 15.00 uur
Het adres is Beekstraat 2 in Arnhem.
Als die momenten niet schikken en je wilt me toch graag spreken, mail me dan. Dan maken we een afspraak op een ander moment.

Kom je ook? Ik vind het leuk als je hieronder laat weten of je komt en wat je ervan vond!

Gratis e-boek

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

You have Successfully Subscribed!