0654906509 info@yolandagod.com

 

 

 

Art and 3 tips to eat near to Euston station London


kunst, creativiteit en lifestyle vanuit het perspectief van een kunstenaar #7


 

Ik kom net terug van een weekend in London. Gelogeerd bij een kennis dichtbij Wimbledon station. Zo gastvrij en warm, met quality time tussendoor.  Ik assisteerde in een training, en heb in de pauzes genoten van een aantal tips die ik kreeg en hoorde van mensen uit London. Het was vooral het eten, wat ik gedeeld heb, weinig gezien van de stad zelf, maar daar was mijn focus dit weekend ook niet. Wel heb ik altijd oog voor kunst waar dan ook.

Omdat het alweer zeker 7 jaar geleden was dat ik de stad bezocht, was het even wennen merkte ik. Ik ben nu meer Berlijn gewend, en de Londenaar kwam wat stijver over in eerste instantie. Dat verdween ook wel weer gaande weg het weekend. De mensen die je kent, maken een stad. En dat gebeurde hier ook.

 

Indiaas restaurant Ravi Shankar 

 

Het is een klein restaurant met aandachtig en vriendelijk personeel. Prachtige selectie van vegetarische curry met alles erop en eraan. All you can eat buffet voor een zeer redelijke prijs. Onder de 10 euro, omgerekend. Grote selectie van vers fruit en desserts.Ik heb genoten samen met Marianne en Angela. Een heerlijke lunch. 

En het begint een traditie te worden, om elke keer een foto te maken van de plek waar ik zit, met natuurlijk mijn bril en mijn favoriete drankje.

Enig idee wat ik hier drink?

 

Wat een keuze , gelukkig veel vegetarisch eten.

 

Pizza-Sophia

 

Kaart van Pizza Sophia

 

Een andere optie voor je weekend in London. Als je niet zo’n fan bent van Indiaas eten, en houd van een restaurantje met echte Italiaanse bediening. This is the place. Enjoy!

En wat drink ik hier? Aqua con citrone..mmmm

 

 

 

Tossed.

Kaart van Tossed

Nu al op 14 locaties in central London, deze is in Brunswick.  Lekker, vega, vegetarisch eten. Als ontbijt, lunch, avondeten. Wat geweldig is, is dat je alles online kunt bestellen, en je bestelling kunt ophalen op het tijdstip die jij kiest. Geen last van wachttijden. Ga je toch meteen een bestelling doen ter plekke, dan is dat zeer overzichtelijk. Bij Binnenkomst kun je op een  Ipad je keuze maken. Al het eten wordt vers ter plekke gemaakt, en is snel klaar. Een geweldige formule. Zou iets voor Nederland zijn.

bru@tosseduk.com

 

 

Mocht je naar London gaan, geniet van je tijd, en hopelijk van mijn tips. Welke zou jij kiezen?

 

Kunst impressie 

 

Bey bey London, hello Berlin?! Daar kom ik heel vaak, en heb hier wat ideeën hiervoor je.

Gratis e-boek

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

You have Successfully Subscribed!